Home Movie Day 2020
Op de derde dinsdag van oktober vieren we elk jaar de Home Movie Day; het internationale eerbetoon aan de amateurfilm. De situatie rondom het coronavirus maakt dat het er dit jaar iets anders aan toe gaat. In oktober is het elke dag Home Movie Day en kun je zoveel mogelijk events rondom amateurfilms wereldwijd online bezoeken.

Meedoen? 
Heb je een fantastische collectie amateurfilms en wil je als AV-erfgoedinstelling graag meedoen aan de Home Movie Day? Geef je dan op via de website. Het thema van HMD2020 is ‘Nieuwe manieren van verbinden’. Het Center for Home Movies (CHM) denkt inhoudelijk mee en geeft technisch advies over de voorwaarden om het online evenement mogelijk te maken. Ook is het handig om je aan te melden voor de Home Movie Day Google Group, die je in contact brengt met hosts over de hele wereld en waar je vragen en ideeën kunt uitwisselen.

AVA_Net en Home Movie Day
Heb je je event aangemeld op de Home Movie Day website? Mail dan het AVA_Net team met je bijdrage en wij zorgen ervoor dat jouw event gecommuniceerd wordt via onze kanalen zodat er een bundeling ontstaat van alle Home Movie Day activiteiten van AV-erfgoedinstellingen in Nederland. Mail naar: info@avanet.nl 

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht