Nu de ergste kou achter de rug is, bevinden wij ons alweer in warmere sferen en kijken we uit naar het AVA_Net Symposium op:

Donderdag 21 juni 2018 van 10.00 – 18.00 (inclusief borrel)

Zet deze datum alvast in uw agenda.

Tijdens de vorige editie hebben we gekeken naar de betekenisvolle positie van AV-materiaal binnen de moderne samenleving. Dit jaar gaan we dieper in op de manier waarop born digital audiovisueel materiaal het archief binnenkomt.

Binnen het thema ‘Born digital AV aan de poort’ behandelen we vragen als: hoe krijgen we grip op de exponentiële groei van born digital aanbod? Welke afspraken maken we met archiefvormers om het selectieproces te vergemakkelijken? Moeten we selectiecriteria nauwer definiëren of is er juist born digital AV dat nu aan onze aandacht ontsnapt? Dit en meer komt tijdens het AVA_Net Symposium aan bod. Meer informatie over programma en sprekers volgt in de komende maanden.

Call for Lightning Speakers!
Net als voorgaande edities stellen we ook nu weer de microfoon ter beschikking voor de Lightning Talks, korte pitches van 5-10 minuten waarbij u het onderwerp zelf bepaalt. Wilt u een mooi project presenteren, een prangende kwestie aankaarten of een mooie collectie delen: the floor is yours! Lightning Talks kunnen worden aangemeld via info@avanet.nl

We hopen u te ontvangen op 21 juni! De registratie is open, meld je hier aan.

Deel dit nieuwsbericht